Cherryn

Ik ben Cherryn, 32 jaar jong, gelukkig getrouwd en moeder van Philou en Vicq en sinds 2013 werkzaam bij Call-Info. Met bijna 11 jaar ervaring ben ik de medewerker die het langst actief is bij Call Info. Ik heb naast de dagelijkse werkzaamheden de personeelszaken op me genomen. Ik zorg er samen met Anouschka voor dat iedereen op de juiste plek zit en daar gelukkig mee is.

Het mooie is: er is hier geen traditionele hiërarchie. Anouschka is onze werkgever, maar we hebben zelf ook veel in te brengen. Ze laat ons meedenken. Iedereen is gelijk, we voelen ons gewaardeerd. Bij Call Info denken we samen na over oplossingen en uitdagingen. Alles wat ik wel wil in mijn werk, heb ik hier gevonden.

Tevredenheid bij de klant en vakwerk leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Het is zo mooi om een zorg bij de klanten weg te nemen. Die dankbaarheid die we dan terugkrijgen, dat is wat we willen bereiken. Elke dag weer.

Samen met ons zeer betrokken team zorgen wij er dagelijks voor dat de klant onbezorgd zijn werk kan doen en dat men ongestoord kan doen waar men goed in is.

Call-Info bruist, leeft en schenkt mij dagelijks ontzettend veel voldoening.

Hoe kunnen wij u helpen?