Klantenservice uitbesteden

Een goede klantenservice is essentieel onderdeel van succesvolle bedrijfsvoering. Wij krijgen regelmatig de vraag wat het verschil nu is tussen telefoonservice of klantenservice. Heeft u een webwinkel of verkoopt u een product of dienst telefonisch? Schakel Call Info in voor hulp. U kunt een deel of zelfs de gehele klantenservice bij ons uitbesteden of outsourcen.

Werkzaamheden

Bij een klantenservice project functioneren onze mensen als een complete klantenservice van uw organisatie. Naast het antwoord geven op vragen, geven zij (verkoop)advies over uw product of dienst. Gerichte aftersales en het in kaart brengen van problemen of klachten behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Enkele voordelen

  • U bent via ieder kanaal (mail, telefoon of chat) optimaal bereikbaar voor uw klanten.
  • Uw klanten worden altijd kundig en vriendelijk door ons te woord gestaan.
  • Geen dure arbeidscontracten meer. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke handelingen.
  • Geen eigen kantoorruimte meer nodig voor uw klantenservice medewerkers.

Waarom Call Info?

De ervaring van Homehaves  Call Info is het 2e bedrijf dat voor HomeHaves de inkomende telefoontjes oppakt en het had ons een hoop geld en ergernis gescheeld als we eerder met hen in zee waren gegaan.
Het fijne vind ik dat ze vaste prijzen rekenen per telefoontje en dat ze altijd bereikbaar zijn.
Vooral dat laatste was in eerste instantie mijn reden om niet voor hen, maar een grotere partij te kiezen.
In de praktijk bleek echter dat mijn klanten daar regelmatig eerst in de wacht werden gezet en dit is bij Call info niet het geval.
Ook zijn de kosten veel lager omdat er niet een variabel deel zit aan de tijd dat men met mijn klant in gesprek is. Daarnaast zijn ze erg flexibel en staan ze onze klanten erg goed en professioneel te woord.
Al met al een top bedrijf om mee samen te werken

Of u nu een webwinkel of een fysieke winkel heeft. Wij bekijken graag de mogelijkheden hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op of bel ons op 035-7676310.