Telefoonservice Amersfoort

Voor ondernemers die geen telefoontje willen missen

Bent u vaak druk of onderweg waardoor u net dat ene belangrijke telefoontje mist? Schakel de hulp in van Call Info. Wij zorgen er met onze telefoonservice voor dat u altijd optimaal bereikbaar bent voor uw klanten. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken dat u omzet misloopt.

Telefoonaanname wanneer u dat nodig heeft
Zelfs voor 1 week of 1 dag!

U bepaalt wanneer u gebruikmaakt van onze telefoonaanname. Wij zijn er voor u zodra u uw telefoon doorschakelt op de tijdstippen of dagen dat u dit nodig heeft. Wel zo flexibel. Ook kunt u de telefoondienst zo instellen dat deze eerst bij u op kantoor overgaat, maar als deze niet wordt aangenomen automatisch naar ons doorschakelt. Ook de overflow van uw telefoontjes kan door ons worden aangenomen.

U kunt de telefoondienst ook uitbreiden met onze aanvullende diensten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen van onze telefoondienst

  • Uw klanten ontvangen de persoonlijke, professionele aandacht uit naam van uw organisatie.
  • Tijd- en kostenbesparend, u betaalt alleen voor de handelingen van uw persoonlijke telefoniste.
  • Lage tarieven en geen aansluitkosten! Bekijk alle tarieven.
  • Geen langdurige verplichtingen, maandelijks opzegbaar.
  • Binnen 30 minuten geregeld!

Ervaar het zelf. Maak kennis met Call Info. Probeer nu tijdelijk een week gratis! Vragen? Bel ons op: 035-7676310

Waarom telefoonservice van Call Info?

Bij Call Info krijgen uw klanten de aandacht die zij verdienen. Call Info is uw receptie of telefoniste op afstand die betrokken is bij uw organisatie. Vele extra diensten zijn inbegrepen bij onze telefoonservice. Denk aan een persoonlijke voicemail box, directe berichtgeving na ieder gesprek of het tussentijds aanpassen van uw instructies. U betaalt slechts 24,95 per maand! Bekijk de tarieven.

Onze werkwijze

  1. Na aanmelding ontvangt u binnen 30 minuten uw unieke telefoonnummer waarnaar u kunt doorschakelen.
  2. Uw telefoniste beantwoordt de gesprekken met uw bedrijfsnaam.
  3. U ontvangt direct na het gesprek de berichtgeving per e-mail. Zonder extra kosten.

Bedrijven uit verschillende sectoren maken gebruik van onze telefoondienst. De ervaring van Catering Centraal geeft een indruk wat onze persoonlijke telefoonaanname inhoudt. “Call Info is een verlengstuk van ons bedrijf op momenten dat wij niet aanwezig zijn of te druk zijn om de telefoon aan te nemen. De kosten vinden wij in verhouding eigenlijk veel te laag als we zien hoeveel catering opdrachten zij aan ons doorspelen!”.

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, wij hebben altijd een telefonische oplossing voor u. Wilt u meer informatie over de telefoondienst of een oplossing op maat? Neem gerust contact met ons op of bel ons op 035-7676310.