Secretariële ondersteuning

Heeft u behoefte aan secretariële ondersteuning of een secretaresse/virtual assistant? Door de dagelijkse werkdruk kan het voorkomen dat u of uw secretaresse er niet aan toekomt om alle werkzaamheden te verrichten. Call Info kan u daarom ook secretarieel of administratief ondersteunen. Op afstand. Schakel onze hulp in. Als secretarieel bureau is Call Info snel inzetbaar, secuur, vakkundig en veelzijdig. Onze Virtual assistants staan voor u klaar.

Secretaresse op afstand als uitkomst

Wij begrijpen als geen ander dat correspondentie naar uw (toekomstige) klanten zeer belangrijk is. Jammer genoeg zijn er niet altijd de juiste mensen inzetbaar. De tijd om er even rustig voor te gaan zitten en alles uit te leggen ontbreekt vaak ook door de dagelijkse werkdruk. Herkenbaar?? Dan biedt onze flexibele secretaresse op afstand zeker een uitkomst!

Call Info biedt u de mogelijkheid om diverse opdrachten op korte termijn onder te brengen. Handig bij drukte of als er niemand beschikbaar is binnen de organisatie. Onze secretaresses zijn direct inzetbaar, gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Enkele voordelen

 • U hebt altijd een professionele secretaresse tot uw beschikking die u kunt inhuren wanneer? het u uitkomt.
 • U heeft geen arbeidscontracten meer nodig. Nooit meer last van ziekte of onderbezetting bij ziektes, vakantie en piektijden.
 • Met onze secretariële diensten heeft u geen eigen kantoorruimte meer nodig voor het personeel.

Werkzaamheden secretariële diensten

De secretariële diensten van Call Info zijn geschikt voor allerlei soorten administratieve handelingen. Werkzaamheden zoals uw adressenbestanden bijwerken of uw agenda beheren, kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij bieden u diverse secretariële ondersteuning en diensten aan en nemen u dat werk uit handen waar u geen tijd voor of exacte kennis van heeft.
Een greep uit de werkzaamheden:

 • E-mail beantwoorden
 • Bevestigingen mailen/versturen
 • Brochures toesturen
 • Agenda planning/beheren
 • Orders noteren
 • Uw post verzorgen
 • Administratieve ondersteuning

Waarom Call Info?

 • Gediplomeerde, professionele secretaresses op afstand.
 • Flexibel en kostenbesparend, u betaalt alleen voor? de daadwerkelijke gemaakte uren.
 • Goedkoopste totaalpakket voor uw eigen persoonlijke secretaresse of telefoniste. Bekijk de tarieven.

Bedrijven uit verschillende sectoren maken gebruik van onze secretaresses op afstand. Triple Impact: “Call Info maakt voor mij behoorlijk verschil in mijn werk. Als psycholoog, trainer en relatietherapeut werk ik voor zowel de zakelijke en als de particuliere markt. Hierdoor krijg ik altijd een grote diversiteit aan telefoontjes binnen. Klanten bellen niet alleen voor informatie of het maken of verzetten van afspraken. Geregeld bellen er cliënten die ernstige relatieproblemen hebben en/of in crisis zijn. Ook hiermee weet Call Info effectief om te gaan. Ze zijn flexibel en klantgericht waardoor het agenda- en telefoonbeheer in vertrouwde handen is. Ik kan mij daardoor concentreren op het werk waarin ik op mijn sterkst ben. Doordat Call Info klein is, is er goed en persoonlijk contact met de secretaresses zodat elk van hen goed voeling met mijn wensen kan houden.” Hans ‘t Hart

Heeft u vragen over secretariële ondersteuning? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij zijn er tenslotte voor om u en uw bedrijf te ontzorgen.? Bel ons op: 035-7676310? of neem contact met ons op.