Uitbesteden agendabeheer

Wilt u uw agendabeheer uitbesteden? Het bijhouden van de agenda is een tijdrovende klus. Schakel de hulp in van Call Info. Wij zorgen er voor dat uw agenda effectief wordt beheerd zodat u toe komt aan uw kerntaken. De afspraken en het inplannen van de agenda stemmen wij samen met u af.

informatie aanvraag     bekijk de tarieven

Flexibel uw agenda laten beheren

Effectieve agendabeheer is onmisbaar voor een succesvolle bedrijfsvoering. Helaas zijn er niet altijd mensen inzetbaar die uw agenda kunnen beheren. Door tijdsdruk komt het voor dat er dubbele afspraken in uw agenda staan. Call Info biedt u de mogelijkheid om diverse opdrachten op korte termijn onder te brengen. Een ideale oplossing bij drukte of als er (tijdelijk) niemand beschikbaar is binnen de organisatie. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw secretariaat uit te besteden.

Enkele voordelen

  • Wij beheren uw agenda effectief zodat u weer toekomt aan uw kerntaken.
  • Geen arbeidscontracten. Dus nooit meer last van ziekte of onderbezetting bij ziektes, vakantie en piektijden.
  • Geen eigen kantoorruimte, werkplek of hardware nodig voor het personeel.

Werkzaamheden agendabeheer

Het uitbesteden van uw agenda is prima te combineren met onze persoonlijke telefoonservice. De administratieve diensten van Call Info zijn geschikt voor allerlei soorten administratieve handelingen. Werkzaamheden zoals uw adressenbestanden bijwerken, of de notulen van vergaderingen maken kunnen wij voor u uit handen nemen. Uiteraard behoort het combineren van telefoonservice tot de mogelijkheden. Wij nemen dat werk uit handen waar u geen tijd voor heeft.

Waarom Call Info?

  • Gediplomeerde telefonistes die uw agenda effectief inplannen.
  • Maximale flexibiliteit, u betaalt alleen voor daadwerkelijke handelingen.
  • Goedkoopste totaalpakket voor uw eigen persoonlijke professionele secretaresse/ telefoniste. Bekijk de tarieven bij secretariële ondersteuning.

Laat Call Info effectief uw agenda beheren. Als secretarieel bureau is Call Info altijd snel inzetbaar, secuur vakkundig en veelzijdig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.