Anouschka van der Hammen

Mijn naam is Anouschka van der Hammen. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij 2 prachtige dochters.

In mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het leuk om te schilderen (op doek wel te verstaan). Genieten doe ik ook van een goed gesprek met familie of vrienden onder het genot van een goed glas wijn!

Op 19 februari 2004 ben ik vanuit huis met veel enthousiasme Call-Info gestart. De basiswerkzaamheden bestonden uit klanttevredenheidsonderzoeken maar al snel kwam daar de telefoon- antwoordservice bij. Call-Info werd te groot om vanuit huis te runnen en na een tijd op de van Lenneplaan en de Birkstraat te hebben gebivakkeerd zijn wij sinds 9 februari 2015 op ons huidige adres.

Elke ochtend begin ik met nieuw enthousiasme aan de dag, ik geniet met volle teugen van mijn werk! Door het persoonlijke contact met mijn klanten en ook weer met hun klanten, voel ik me enorm betrokken bij al deze organisaties. De afwisseling van de werkzaamheden houdt me scherp en alert. Het ene moment ben ik bezig met secretariële ondersteuning of met de klantenservice van een webshop om het volgende moment tafelreserveringen voor een restaurant of afspraken voor een APK in te plannen. Kortom, ik hoop dit werk nog vele jaren met ontzettend veel plezier te kunnen doen!

Hoe kunnen wij u helpen?