Bel ons op: 035 767 6310

Call Info bij u op locatie

Voor tijdelijke, eenmalige opdrachten of ondersteuning voor een langere periode

Blijft die ene klus liggen, heeft u er geen tijd voor? Moet uw adressen- of databestand hoognodig bijgewerkt worden, maar mist u extra mankracht? Is uw receptioniste ziek en heeft u geen vervanging? Maak dan gebruik van onze dienstverlening bij u op locatie. Wij komen naar u toe en zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt!

offerte aanvragen

Ideaal voor korte, tijdelijke klussen

Wij komen naar u toe en zorgen er voor dat de klus geklaard wordt! Call Info bij u op locatie is een ideale dienst voor korte, tijdelijke klussen van een paar uur of een paar dagen. Een uitkomst als u bijvoorbeeld op een beurs staat of een belangrijke meeting heeft waar een gastvrouw niet bij mag ontbreken.

Ook voor een langere periode bij u op locatie

Wilt u langer gebruikmaken van de locatiedienst? Ook voor een langere periode, zoals een aantal weken, kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij u op locatie. Een ideale uitkomst in situaties waarbij uw personeel tijdelijk niet beschikbaar is. Denk aan uw receptioniste die een paar weken verlof heeft opgenomen tijdens de vakantieperiode.

Call Info op locatie als:

  • Receptioniste
  • Administratieve ondersteuning
  • Voor éénmalige opdrachten
  • Voor langdurige opdrachten
  • Gastvrouw bij evenementen en vergaderingen

Waarom Call Info?

Bij Call Info krijgen uw klanten de aandacht die zij verdienen. Call Info is uw receptie of telefoniste bij u op locatie die betrokken is bij uw organisatie.

De ervaring van Eetcafe Centraal geeft een indruk wat onze telefoonservice inhoudt. “Call Info is een verlengstuk van ons bedrijf op momenten dat wij niet aanwezig zijn of te druk zijn om de telefoon aan te nemen. De kosten vinden wij in verhouding eigenlijk veel te laag als we zien hoeveel reserveringen zij aan ons doorspelen!”.

Staat uw oplossing er niet bij? Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

contact opnemen